Liposuctie Hasselt – liposculptuur

Liposculptuur: voor wie?

Hoeveel u ook sport en dieet, er zijn altijd vetkussentjes die maar niet willen verdwijnen. Liposculptuur of liposuctie is de oplossing om die hardnekkige vetophopingen kwijt te raken. Het lichaam wordt volledig gestyled en cellulitis verdwijnt. Misschien nog het allerbelangrijkste: De vetcellen komen nooit meer terug, dus u kunt rekenen op een blijvend resultaat. Zowel voor liposuctie als voor liposculptuur kunt u terecht bij Hair & Beauty Clinic® in Hasselt.

Liposculptuur, de verfijnde vorm van liposuctie

  • De poliklinische behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving in combinatie met een 'roesje'.
  • Door het gebruik van heel dunne buisjes kan het behandelde lichaamsdeel perfect gemodelleerd worden (liposculptuur). De huid wordt bovendien gelift, waardoor er geen verzakking kan voorkomen.
  • De lichamelijke belasting van liposuctie is minimaal: de bloedvaten en lymfestructuur worden ontzien en volledige narcose is niet nodig.
  • Het aantal vetcellen vermindert en de lichaamscontouren verbeteren. In het behandelde gebied kan er zich trouwens nooit nog vet ophopen. Het resultaat is dus blijvend.

Heeft u een vraag voor Hair & Beauty Clinic® of wilt u een afspraak maken voor een gratis verkennend gesprek? Aarzel niet contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

promotie

Naam zender*   
E-mail afzender*    
Naam ontvanger*   
E-mail ontvanger*    
Naam ontvanger
E-mail ontvanger  
 
 
http://www.hairandbeautyclinic.be/nl/behandelingen/liposculptuur/voor-wie/
Persoonlijke boodschap