Haartransplantatie België – plastische chirurgie Hasselt | Hair & Beauty Clinic

Cosmetische behandelingen op mensenmaat

Hair & Beauty Clinic® is een privékliniek gespecialiseerd in de nieuwste behandelmethodes op het gebied van cosmetische, esthetische en plastische chirurgie in Hasselt. Daarvoor gebruiken wij in onze kliniek enkel de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste software. Ons ervaren medisch team kan terugvallen op jaren ervaring en staat u bij met alle nodige ondersteuning en begeleiding.

Onze medische consultants bespreken uw persoonlijke situatie met u. Samen vinden we de behandeling die u zoekt. Bent u op zoek naar een uitstekende haartransplantatie in België? Of medische ontharing? Vraagt u zich af waar u een liposuctie of borstcorrectie kunt ondergaan in Hasselt? Of heeft u liever een facelift, ooglidcorrectie, lipvergroting of rimpelbehandeling? Wij staan u bij in uw zoektocht naar een mooier lichaam. In alle vertrouwen en met de beste zorgen.

Benieuwd naar de prijzen voor plastische chirurgie? Of wilt u meer informatie over onze behandelingen of een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.